Slovenski etnografski muzej

Mozaik
Where 
Exhibition building
When 
Sunday, 16. January 2022 - 16:00
Duration 
1 hour
Contact 
386 (0) 1 300 87 50 GSM: 386 (0) 31 728 955
Price 
Prost vstop

Aljaž Vidrajz: Moj jezik je jezik mozaika, zadnje vodstvo

Pred zaključkom osebne razstave Aljaž Vidrajz: Moj jezik je jezik mozaika vas prijazno vabimo na zadnji vodeni ogled z avtorjema Aljažem Vidrajzom in Tino Curk.

Osebna razstava je pogled v svet Aljaža Vidrajza in razkriva mozaik sestavljen iz najrazličnejših fragmentov. Njegova strokovna izobrazba mozaicista se prepleta z družinskim življenjem, v katerem ima  subtilnost posebno mesto. Bogati jo kreativna energija, s katero umetniška dela opazovalca nagovarja, naj se poglobi v vse detajle in odkrije lepoto osnovnih gradnikov. In barva nešteto mozaičnih koščkov, ki so oblikovali tako njegovo osebno kot profesionalno življenjsko pot.

Razstava Aljaža Vidrajza sodi v  cikel razstavnih pripovedi Moje življenje, moj svet in je del ob razstavnega programa stalne razstave Jaz, mi in drugi: podobe mojega sveta.


Število oseb na vodstvu je omejeno. Prijave so obvezne na blagajna@etno-muzej.si ali v delovnem času muzeja na T: 01 / 3008 745. Po opravljeni rezervaciji svojo vstopnico lahko prevzamete na recepciji SEM na dan dogodka do 15.45.


Zaradi nepredvidljivih okoliščin si pridržujemo pravico do spremembe programa. Vse dogodke bomo organizirali v skladu s smernicami NIJZ in ukrepi za preprečevanje širjenja okužb s covid-19. Prosimo, da spoštujete PCT pogoje, ki so v veljavi za obisk kulturnih prireditev. PCT pogoj je potreben za vse obiskovalce, starejše od 12 let.