Slovenski etnografski muzej

Prijava na e-obveščanje SEM

Nova Splošna uredba o varstvu podatkov,* ki jo je določila Evropska unija je namenjena zaščiti zasebnosti. Vsi, ki še ne prejemate vabil in novice o programih SEM in bi se želeli prijaviti na naše obveščanje, vabljeni, da se nam pridružite. Vendar za to pa potrebujemo vaše dovoljenje.

S to e-pošto potrjujete, da ste seznanjeni s spremembami ter da želite do morebitnega preklica še naprej po e-pošti prejemati vabila in obvestila o programu Slovenskega etnografskega muzeja.**

* 25. maja 2018 v državah članicah EU stopi v veljavo Splošna uredba o varstvu podatkov (General data protection regulation/ GDPR), ki pravno določa, da vsa podjetja in javne ustanove, ki uporabljajo ali kakor koli obdelujejo osebne podatke državljanov Evropske unije, med drugim zavezuje, da od vseh tistih posameznikov, katerih osebne podatke uporablja, za to pridobi nedvoumno, konkretno, informirano, prostovoljno privolitev.

**Za namen obveščanja hranimo vaše naslednje osebne podatke: e-naslov na katerega prejemate obvestila in/ali ime in priimek in/ali ustanova.

Vaše podatke lahko kadarkoli pregledate ter zahtevate njihov popravek ali popoln izbris oziroma kadar koli prekličete soglasje o obveščanju. To lahko storite na etnomuz@etno-muzej.si.

Če imate dodatna vprašanja ali potrebujete dodatna pojasnila smo vam na voljo.

Prijava na e-obveščanje SEM