SEM iz zraka

Vabljeni k prijavi na spletno obveščanje o najnovejšem dogajanju in napovedanih dogodkih v SEM!

Želite prejemati vabila in novice o programih SEM in se prijaviti na naše obveščanje? Vabljeni, da se nam pridružite!

Prijavite se tako, da izpolnite spodnji spletni obrazec.

S prijavo potrjujete, da ste seznanjeni s Splošno uredbo o varstvu podatkov*  ter da želite do preklica po e-pošti prejemati vabila in obvestila o programu Slovenskega etnografskega muzeja.

Za namen obveščanja v Slovenskem etnografskem muzeju z vašo prijavo na e-SEMnovice hranimo vaše naslednje osebne podatke: e-naslov na katerega prejemate obvestila in/ali ime in priimek in/ali ustanova.

Vaše podatke lahko kadarkoli pregledate ter zahtevate njihov popravek ali popoln izbris oziroma kadar koli prekličete soglasje o obveščanju. To lahko storite po mailu na etnomuz@etno-muzej.si.

Če imate dodatna vprašanja ali potrebujete dodatna pojasnila smo vam na voljo.

PRIJAVA NA e-SEMnovice


* Splošna uredba o varstvu podatkov (General data protection regulation/GDPR), ki jo je določila Evropska unija leta 2018, je namenjena zaščiti zasebnosti. V državah članicah EU je stopila v veljavo 25. maja 2018 in pravno določa, da vsa podjetja in javne ustanove, ki uporabljajo ali kakor koli obdelujejo osebne podatke državljanov Evropske unije, med drugim zavezuje, da od vseh tistih posameznikov, katerih osebne podatke uporablja, za to pridobi nedvoumno, konkretno, informirano, prostovoljno privolitev.