Slovenski etnografski muzej

Zahvala donatorjem SEM

Datum objave 
10. december 2018
Kaj 
Novice
Prednovoletno srečanje SEM z donatorji

Slovenski etnografski muzej se v letu 2018 ponaša z osmimi novimi donacijami, ki smo jih prejeli od posameznikov in podjetij.

Direktorica SEM, dr. Tanja Roženbergar, je v družbi kustosov SEM donatorjem izročila zahvale na tradicionalnem prednovoletnem srečanju SEM.

Donatorske listine so prejeli: Družina Petelin za donacijo zbirke predmetov slovenske ribiške družine Caharija iz Nabrežine pri Trstu, Franjo Čretnik za donacijo peska iz Afganistana, Mira Dobovišek za donacijo cize za vožnjo na trg, Peter Amalietti za donacijo afganistanskega glasbila dambura, Čolnarsko združenje Pletna Bled za donacijo pletne, Kim Badawi za donacijo zbirke 13 avtorskih poslikanih panjskih končnic, Radojka Verčko za donacijo predmetov Saturnus in Pivovarna Laško Union za donacijo predmetov Pivovarne Laško Union.

Vsem donatorjem se še enkrat iskreno zahvaljujemo.

Prednovoletno srečanje SEM z donatorjiPrednovoletno srečanje SEM z donatorjiPrednovoletno srečanje SEM z donatorjiPrednovoletno srečanje SEM z donatorjiPrednovoletno srečanje SEM z donatorjiPrednovoletno srečanje SEM z donatorji
Deli