Slovenski etnografski muzej

Datum objave 
15. december 2014
Kaj 
Novice

Nagradni likovni kiparski natečaj: Figura angelčka

Ventilator besed, revija za kulturo, vzgojo in izobraževanje, v sodelovanju z Igro v glini/Play in clay razpisuje nagradni likovni kiparski natečaj na temo "Figura angelčka", in sicer v obdobju od 15.12.2014 - 31.1.2015.

Igra v glini/Play in clay v Lončarskem ateljeju SEM je rastoč koncept, ki povezuje na eni strani različne vidike moderne umetniške organizacije, po drugi strani pa kot kiparski in lončarski atelje nudi tečaje za vse starostne skupine, sprostitvene in kreativne delavnice za male in velike ter različne ponudbe keramičnih izdelkov. Igra v glini je kiparjenje, lončarjenje, prirejanje dogodkov in razstav ter tudi prodajalna originalne sodobne ter tradicionalne keramike.

Več o Igri v glini si preberite na:
Facebook spletna stran Igra v glini/Play in clay >>
Spletna stran Slovenskega etnografskega muzeja >>

NAVODILA:
Oblikujte kiparsko podobo angelčka po svoji izbiri in svoji imaginaciji. Motiv angelčka je podoba, ki je navdihovala človeštvo že tisočletja in ki se je manifestirala v različnih oblikah. Pozivamo vse navdihnjene posameznike, da pošljejo fotografije svojih kiparskih izdelkov in nas presenetijo z izvirnostjo in izrazno močjo. Material je glina!

Natečaj je namenjen starejšim od 14 let. Ob poslanem prispevku navedite ime in priimek oziroma vzdevek avtorja in starost avtorja. Posameznik lahko pošlje eno fotografijo svojega kiparskega dela z motivom angelčka, ki še ni bila objavljena v drugem mediju. Posameznik soglaša, da bo njegov prispevek objavljen na spletni strani www.ventilatorbesed.com in na morebitnih straneh naših partnerjev.

Prispevek, s katerim želite sodelovati na nagradnem likovnem natečaju, pošljite v obliki fotografije v jpg formatu na elektronski naslov: vladka@ventilatorbesed.com in na dunja@ventilatorbesed.com s pripisom Za nagradni likovni kiparski natečaj »Figura angelčka«.

Kvalitetne prispevke, ki bodo prispeli do 31. 1. 2015, bomo sproti objavljali na naši spletni strani www.ventilatorbesed.com.

NAGRADE:
Najbolj zanimive tri izdelke bomo nagradili.
1. nagrada: 1 x darilni bon za obisk dvourne delavnice sproščenega oblikovanja gline »Igra v glini« Lončarskega ateljeja Sem  in knjiga Založbe Zavoda za kulturno in publicistično ustvarjalnost Vladimira Rejc, avtorja Luke Elsnerja ŽELEZNA VOLJA
2. nagrada: 1 x bon za obisk dvourne delavnice sproščenega oblikovanja gline »Igra v glini« Lončarskega ateljeja Sem in knjiga Založbe Zavoda za kulturno in publicistično ustvarjalnost Vladimira Rejc, avtorice Vladimire Rejc, POTOVANJA NEMIH OBRAZOV
3. nagrada: knjiga Založbe Zavoda za kulturno in publicistično ustvarjalnost Vladimira Rejc, avtorice Vladimire Rejc, POTOVANJA NEMIH OBRAZOV
 
Nagrajenci, ki bodo po končanem natečaju razglašeni nawww.ventilatorbesed.com, morajo svoje podatke poslati po elektronski pošti na vladka@ventilatorbesed.com in dunja@ventilatorbesed.com, da se dogovorimo za prevzem nagrade.

Natečaj vodita: Vladimira Rejc in Dunja Krajnc v sodelovanju z Igro v glini.

Vabljeni k sodelovanju!

Igra v glini