Slovenski etnografski muzej

Božiček
Datum objave 
10. december 2021
Kaj 
NoviceVici
Kontakt 

Objava petih vicev enainosemdesetega izbora

Uredniški odbor je izbral enainosemdeseti niz najboljših vicev, ki jih zbiramo v okviru našega poziva:

Lepo prosim mojstre, ki so že lani novembra s 100% natančnostjo napovedali, da bo letos septembra 4. val epidemije, če mi lahko sporočijo številke za 34. krog Eurojackpota. Prav tako lepo prosim, če mi lahko ti isti mojstri sporočijo, kako bo s prehodom mej in potovanji na hrvaško obalo v mesecu juliju in avgustu 2022, da ne hujšam za brezveze. Hvala.


Ojejo... Sosed se ga je naklestil in prepeva ženi pod oknom... Mala moja zaboravi na krizu... skini gače, cepivo je blizu...


Letos na štantih s kostanjem: mala merica, velika merica, kostanj s klobaso, kostanj kuhan v vinu, hot dog kostanj, paprike filane s kostanjem, kostanjeva sladkorna pena


Otišla sam do frižidera da vidim jel imam covid.. mirisala dimljenu pancetu. 1. covid nemam. 2. pancetu isto više nemam. (Šla sem do hladilnika, da vidim, če imam covid...vohala sem dimljeno panceto. 1. covida nimam 2. pancete tudi nimam več.)


Švaleracija drastično opada zato što epidemiolozi stalno istražuju ko je s kim bio u kontaktu, kao da nemaju pametnija posla! (Prešuštništvo drastično upada, ker epidemiologi stalno raziskujejo, kdo je bil s kom v kontaktu, kot da nimajo pametnejšega dela!)

Seznam vseh izbranih vicev