TRGOVINA SEM

3. decembra 2021 je svoja vrata odprla nova TRGOVINA SEM, sodobna prodajalna slovenskih rokodelskih, obrtniških in oblikovalskih izdelkov. Locirana je v pritličju razstavne hiše Slovenskega etnografskega muzeja. Je sprejemno - galerijski prostor, ki  združuje recepcijo, muzejsko trgovino in muzejsko knjigarno. VABLJENI!

Trgovina SEM nudi izdelke domače in umetnostne obrti, oblikovalske izdelke, izdelke vezane na razstave SEM in replike muzejskih predmetov, publikacije, izdelke muzejskega tkalskega in lončarskega ateljeja ter izdelke oblikovalcev, ki so vešči v prepletanju dediščine in sodobnega dizajna.

Spletna trgovina je v prenovi! Izdelki so unikatni, število kosov omejeno, zato predlagamo ogled v živo.

Vabljeni tudi k spletnemu ogledu pestre ponudbe prodajnih artiklov, želene artikle vam z veseljem (po poravnanem predračunu) pošljemo tudi na dom. Za vse dodatne informacije smo vam na voljo na elektronskem naslovu trgovina@etno-muzej.si.

Z veseljem vas obveščamo tudi, da je dosedanja muzejska trgovina Lectarija z znamenitim Plečnikovim pohištvom, v letu 2022 svoj prostor v muzeju dobila kot muzealija in je del stalne razstavne postavitve.

 

 

Glavna slika 
Publikacije SEM
Glavna slika 
Glavna slika 
Glavna slika 
Glavna slika 
Glavna slika 
Glavna slika 
Glavna slika 
Glavna slika 
Glavna slika