Slovenski etnografski muzej

Naslovnica kataloga
Where 
Administration building
From 
2. April 2019
TO 
3. May 2019
Upravna hiša SEM je odprta med ponedeljkom in petkom med 9.00 in 18.00 (v času dogodkov ogled ni možen. Priporočamo najavo na sonja.kogej-rus@etno-muzej.si).

14. Ciciumetnije

Natečaj otroških likovnih del revij Ciciban in Cicido ter Otroškega vrtca Ajdovščina

Pri natečaju otroških likovnih del, ki so ga razpisali reviji CICIBAN in CICIDO ter Otroški vrtec Ajdovščina, je komisija prejela 2734 izdelkov. Sodelovalo je 70 vrtcev in 88 šol. Na natečaju so s 23 deli sodelovali tudi trije zavodi s prilagojenim programom. Vsa leta pa na razpisu sodelujejo tudi posamezniki, letos jih je bilo 28.

Strokovna komisija je za razstavo izbrala 150 otroških likovnih del in jih dvanajst nagradila. V kategoriji vrtcev je nagrajenih pet likovnih del, tudi v kategoriji osnovnih šol nagrado prejme pet del. Nagrajeni sta še dve kiparski deli. Vsa razstavljena likovna dela bodo prejela priznanje, nagrajena dela pa tudi nagrade. Vsa izbrana dela bodo trikrat razstavljena.

Razstava bo v SEM v Ljubljani na ogled do 3. maja 2019 (upravna hiša, odprto: ponedeljek - petek med 9.00 in 18.00). V času dogodkov ogled ni možen. Priporočamo najavo na sonja.kogej-rus@etno-muzej.si.