Slovenski etnografski muzej

When 
Tuesday, 8. July 2014 - 8:00
Duration 
8 hours
Contact 
386 (0) 1 300 87 50 GSM: 386 (0) 31 728 955

Počitniški 3M v Muzeju sodobne umetnosti Metelkova (+MSUM)

Počitniški 3M

Počitnice so pred vrati in zakaj ne bi nekaj časa preživeli tudi v muzejih in lončarski delavnici, ki domujejo na Metelkovi? Ponujamo vam pester program, kjer ne bo manjkalo druženja, zabave na prostem in poučnih vsebin, ki jih bomo osvajali z igro!

Pri pripravi programa smo ustvarjalne sile združili Narodni muzej Slovenije (NMS), Muzej sodobne umetnosti (+MSUM) in Slovenski etnografski muzej z Lončarskim ateljejem SEM.

Teden vključuje pet celodnevnih aktivnosti s kosilom. Vsak dan boste ustvarjali v drugem muzeju, v petek pa se bomo družili na muzejski ploščadi, pripravili razstavo vaših izdelkov in program ter na zaključno druženje ob 15.00 uri povabili starše.


V torek se bomo dobili v Muzeju sodobne umetnosti Metelkova (+MSUM), ki ni navaden muzej! Ima velikanska vhodna vrata, poševne stene, sobo na zelenici in blazine po tleh. Nekatere umetnine se gibajo, slike in kipi so nenavadnih oblik, na razstavi pa lahko najdemo nenavadne umetniške instalacije! Na delavnicah bomo po uvodni jutranji telovadbi, ogledu razstave in pogovoru o sodobni umetnosti, skupaj pekli, ustvarjali in animirali! Letošnja tema bo Prijateljstvo.

Več o programu 3M >>


Cena za Počitniški 3M je 105 EUR.

Program je namenjen osnovnošolcem med 6 in 12 letom.
Prijave za počitniški 3M so možne le za cel teden!


Prijave in dodatne informacije:
Lucija Cvjetković
Moderna galerija (MG+MSUM)
E: izobrazevanje@mg-lj.si