Slovenski etnografski muzej

Torbica Lacia

Cena 
289,00 EUR
Kategorija 
ČIPKAste vezi

Praktična torba prilagodljive velikosti je dovolj velika za vse, ki potrebujejo prostorno poslovno ali nakupovalno torbo, in je idealna spremljevalka za vsak dan.

Umetni filc, cerada, usnje, strojno šivanje, ročna dodelava, laserski izrez čipke; 2015

Neli Štrukelj / NELIZABETA

Neli Štrukelj je magistrica umetnosti, ima status samostojne kulturne delavke na področju oblikovanja in je ustanoviteljica blagovne znamke
Nelizabeta.

Svoje kolekcije oblikuje na osnovi zgodb oziroma konceptov, ki ne zastarajo kot sezonski trendi. Vsaka nova zgodba pripelje do raziskovanja in uporabe različnih tehnik in dodelav pri samem oblikovanju, rezultat pa je vsakič drugačen, spremljata ga jasna idejna in oblikovalska zasnova ter tehnična dovršnost. Pri ustvarjalnem procesu, od zamisli do končnega izdelka, Nelizabetina ekipa združuje izkušnje in ročne spretnosti starih obrtniških mojstrov z uporabo sodobnih inovacij in tehnologij. Njena dela so bila razstavljena na številnih razstavah tako v Sloveniji kot v tujini. Za svoje diplomsko delo Multifunkcionalna torba je prejela študentsko fakultetno Prešernovo nagrado, na Mesecu oblikovanja Ljubljana 2013 pa nagrado za perspektivno mlado oblikovalko.

Deli