Slovenski etnografski muzej

Luč Bubble mala

Cena 
290,00 EUR
Kategorija 
ČIPKAste vezi

Luč Bubble je ročno sestavljiva modularna svetilka iz polipropilena, ki s svojo mehkobo vnašata čarobno vzdušje v bivalni prostor.

Polipropilen, industrijski izsek, ročno sestavljanje, strukture iz narave; 2007, 2009, 2010.

Jana Mršnik, Vesna Štih / BELABELA
Jana Mršnik je oblikovalka in umetnica, aktivna na različnih ustvarjalnih področjih, od tekstilne umetnosti in oblikovanja tekstilij do produktnega oblikovanja. Leta 2008 je z oblikovalko Vesno Štih ustanovila blagovno znamko BelaBela, od leta 2012 pa v njej deluje samostojno. V projektih prevladuje produktno oblikovanje, ena glavnih kvalitet njenih izdelkov pa je poljubno sestavljanje modulov. Znamka se v zadnjih letih uspešno predstavlja na pomembnejših mednarodnih oblikovalskih sejmih in razstavah, kot so Ambiente Frankfurt (Nemčija), MA Atlanta (USA) idr. Za svoja dela je prejela že nekaj mednarodnih in domačih nagrad, med drugim nagrado za dobro zasnovo na 22. mednarodnem bienalu industrijskega oblikovanja BIO22 za izdelek Košara Bubble, ki je tudi del stalne zbirke MAO v Ljubljani.
Zavesa 1∞ je ročno sestavljiva iz polipropilenskih modulov, kar omogoča ustvarjanje različnih kompozicij, ki jih lahko uporabnik po potrebi spreminja, posamezne elemente pa uporabi tudi za namizno dekoracijo, novoletno jelko in podobno.

Deli