Slovenski etnografski muzej

ZADEVA: Ste še z nami? SEM!

Nova Splošna uredba o varstvu podatkov in obveščanje o programskih vsebinah SEM
Datum objave 
10. maj 2018
Kaj 
Novice
Slovenski etnografski muzej

Spoštovani!

Nova Splošna uredba o varstvu podatkov,* ki jo je določila Evropska unija je namenjena zaščiti zasebnosti. Vsi, ki ste že v naših e-adremah, vas vabimo, da ostanete z nami. Prav tako vabimo vse tiste, ki še ne prejemate vabila in novice o programih SEM in bi se želeli prijaviti na naše obveščanje, vabljeni, da se nam pridružite. Vendar za to pa potrebujemo vaše dovoljenje.

Želimo, da ostanete z nami, vendar potrebujemo vaše dovoljenje.

Če ste še z nami ali se nam pridružujete na novo, ker želite prejemati obvestila Slovenskega etnografskega muzeja, prosimo, pišite na etnomuz@etno-muzej.si s potrditvijo:

DA, SEM z vami in dovoljujem uporabo svojega e-naslova za obveščanje o programskih vsebinah Slovenskega etnografskega muzeja.

S svojim odgovorom potrjujete, da ste seznanjeni s spremembami ter da želite do morebitnega preklica še naprej po e-pošti prejemati vabila in obvestila o programu Slovenskega etnografskega muzeja.**

V kolikor vaše vnovične potrditve tistih, ki že prejemate naša obvestila, ne prejmemo, velja, da soglasja med strankama ni in prejemanje obvestil preneha.

Vnaprej se vam zahvaljujemo za vaš čas, ki ste si ga vzeli za pregled obvestila.

Z lepimi pozdravi,

Slovenski etnografski muzej

* 25. maja 2018 v državah članicah EU stopi v veljavo Splošna uredba o varstvu podatkov (General data protection regulation/ GDPR), ki pravno določa, da vsa podjetja in javne ustanove, ki uporabljajo ali kakor koli obdelujejo osebne podatke državljanov Evropske unije, med drugim zavezuje, da od vseh tistih posameznikov, katerih osebne podatke uporablja, za to pridobi nedvoumno, konkretno, informirano, prostovoljno privolitev.

**Za namen obveščanja hranimo vaše naslednje osebne podatke: e-naslov na katerega prejemate obvestila in/ali ime in priimek in/ali ustanova.

Vaše podatke lahko kadarkoli pregledate ter zahtevate njihov popravek ali popoln izbris oziroma kadar koli prekličete soglasje o obveščanju. To lahko storite na etnomuz@etno-muzej.si.

Če imate dodatna vprašanja ali potrebujete dodatna pojasnila smo vam na voljo.