Slovenski etnografski muzej

Prijava na e-obveščanje SEM

Datum objave 
5. september 2018
Kaj 
Novice
Slovenski etnografski muzej

Spoštovani!

Nova Splošna uredba o varstvu podatkov,* ki jo je določila Evropska unija je namenjena zaščiti zasebnosti. Vabimo vse, ki bi želeli prejemati vabila in novice o programih SEM, da se nam pridružite in se  prijavite na naše obveščanje.

Pišite na etnomuz@etno-muzej.si s potrditvijo*:

DA, SEM z vami in dovoljujem uporabo svojega e-naslova za obveščanje o programskih vsebinah Slovenskega etnografskega muzeja.

S svojim odgovorom potrjujete, da želite do morebitnega preklica po e-pošti prejemati vabila in obvestila o programu Slovenskega etnografskega muzeja.**

 

Z lepimi pozdravi,
Slovenski etnografski muzej


 

* 25. maja 2018 je v državah članicah EU stopla v veljavo Splošna uredba o varstvu podatkov (General data protection regulation/ GDPR), ki pravno določa, da vsa podjetja in javne ustanove, ki uporabljajo ali kakor koli obdelujejo osebne podatke državljanov Evropske unije, med drugim zavezuje, da od vseh tistih posameznikov, katerih osebne podatke uporablja, za to pridobi nedvoumno, konkretno, informirano, prostovoljno privolitev.

**Za namen obveščanja hranimo vaše naslednje osebne podatke: e-naslov na katerega prejemate obvestila in/ali ime in priimek in/ali ustanova.
Vaše podatke lahko kadarkoli pregledate ter zahtevate njihov popravek ali popoln izbris oziroma kadar koli prekličete soglasje o obveščanju. To lahko storite na etnomuz@etno-muzej.si.
Če imate dodatna vprašanja ali potrebujete dodatna pojasnila smo vam na voljo.

Deli